us
Telefoon: 06 430 789 46
Email: info@chinatradeprojects.nl

Trainingen: een top-10 programma

China ImpactIn 2003 werd Feitsma benaderd door de heer A. van der Laak van China Impact. In de jaren daarna werkte Feitsma in nauwe samenwerking met China Impact aan het opzetten en uitvoeren van een interactief trainingsprogramma voor managers en leiders in de Chinese Kerk.

De basis van het programma bestaat uit het beïnvloeden van trainers en leiders die op hun beurt de training doorgeven aan de mensen in hun eigen invloedsfeer.

Er zijn erg veel trainers en organisaties actief op dit gebied in China, maar door deskundigen is het programma van China Impact bovenin de top-10 geplaatst.

De getuigenissen van de deelnemers en hun familie en kennissen zijn indrukwekkend. De levens van de deelnemers veranderen en de inhoud, waarden en methode van de training worden doorgegeven aan anderen.

Hoe denkt de heer A. van der Laak over de samenwerking met China Trade & Projects? Lees hier:

Testimonial de heer A. van der Laak

Feitsma zou veel westerse organisaties kunnen helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Feitsma is easy going, betrouwbaar en loyaal. Feitsma spreekt vloeiend Chinees, heeft veel connecties en veel inzicht in de Chinese cultuur. Feitsma heeft met mij gepionierd in het opzetten van een trainingsprogramma voor de Chinese Kerk. Andere organisaties hebben ons programma geplaatst bij de beste tien.

Testimonials

China Trade & Projects heeft voor mij een leverancier gevonden die goedkoper is, maar beter in kwaliteit.

M. J. Heida
Directeur - Heida Vertaalsystemen