us
Telefoon: 06 430 789 46
Email: info@chinatradeprojects.nl

Testimonials

A. van der LaakChina Trade & Projects is een partner die veel westerse organisaties kan helpen om fouten te vermijden en succesvol te zijn in China. Alle medewerkers spreken vloeiend Chinees en hebben veel inzicht in de Chinese cultuur. We hebben gepionierd in het opzetten van een trainingsprogramma voor de Chinese Kerk. Andere organisaties hebben ons programma geplaatst bij de beste tien.

A. van der Laak
Consultant - China Impact

M. van RoonChina Trade steekt veel energie in het traject om de kwaliteit te waarborgen. De communicatie verloopt snel en efficiënt. De prijs die China Trade realiseert ligt stukken lager dan binnen Nederland.

M. van Roon
Inkoper - Van der Ende Groep

J. NelsonHet is geweldig om met China Trade & Projects samen te werken. Hun ondersteuning en medewerking bij wat ik deed heeft me geholpen naar succes. Ze hebben een bijzondere vaardigheid om China te begrijpen en manieren te vinden die werken.

J. Nelson
Jian Hua Foundation Ltd.

M. J. HeidaChina Trade & Projects heeft voor mij een leverancier gevonden die goedkoper is, maar beter in kwaliteit. De medewerkers hebben veel Chinese marktkennis, zodat de sourcing vlot en doeltreffend verloopt. Dankzij China Trade is China ineens een goede buur geworden! Een nieuw soort product in Nederland nodig? China Trade & Projects vindt het snel voor je!

M. J. Heida
Directeur - Heida Vertaalsystemen

M. KlopperHet leiderschap bij China Trade & Projects is vernieuwend. De medewerkers zijn erg enthousiast en volhardend in het streven naar succes. Feitsma ondersteunde de projecten en programma’s die onze organisatie ondernam vanuit het Noord China kantoor. Hij had overzicht, maar hield ook de details kundig onder controle bij het managen van mensen en middelen. De samenwerking met China Trade & Projects was heel plezierig. Bij het managen van ons internationale team toonde men grote interculturele intelligentie. Ik beveel China Trade & Projects sterk bij u aan.

M. Klopper
Directeur - Leadership Development International Training (LdiT)

Testimonials

Medewerkers van China Trade & Projects hebben een bijzondere vaardigheid om China te begrijpen en manieren te vinden die werken.

J. Nelson
Jian Hua Foundation Ltd.